Contact via: info (@) carino-sieraden.nl. Voor bestellingen binnen Nederland geldt vanaf 30.- GRATIS verzending.

Betalen
U kunt veilig betalen via Ideal of via een bank overschrijving. Indien u via een bank overschrijving wil betalen ontvangt u na het plaatsten van uw bestelling de betaalgegevens. De bestelling wordt maximaal 5 werkdagen voor u gereserveerd. Indien wij na 5 werkdagen nog geen betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling automatisch geannuleerd. Wilt u toch graag een betaal link ontvangen kunt u deze onder vermelding van uw ordernummer alsnog aanvragen via info@carino-sieraden.nl. Zodra uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling in behandeling nemen en uw bestelling verzenden. Ook is het mogelijk om contant te betalen bij het afhalen in de winkel. In dat geval geeft u bij verzendopties aan dat u uw bestelling wil afhalen en hoeft u geen aparte betaling te verrichten. 
 
Verzenden en ontvangst
Al onze producten worden verzonden door PostNL en hierbij zijn de bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing. Hierbij hanteren wij bij bestellingen binnen Nederland standaard de prijzen van PostNL brievenbuspakje, dit is incl. een track en trace code om uw bestelling te volgen. Alleen de portemonnees, tassen en andere grotere artikelen worden verzonden met de pakketpost van PostNL. Voor bestellingen binnen Nederland geldt boven de €30,- gratis verzending. Ook hierbij zult u een track en trace code ontvangen om uw bestelling te volgen. Bij bestellingen buiten Nederland gelden andere verzendkosten. Dit kan verschillen per land en wordt berekend nadat u heeft aangegeven waar de bestelling naartoe moet worden verzonden. Wij verpakken de artikelen zorgvuldig en Carino kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger en/of PostNL. De koper dient zelf bij ontvangst de inhoud te controleren op juistheid, schade en eventuele onvolkomenheden. Mocht er onverhoopt toch iets niet juist zijn dient de koper dit direct kenbaar te maken via info@carino-sieraden.nl
 
Ruilen
Ruilen of retourneren kan binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst. Neem altijd eerst contact met ons op via de email info@carino-sieraden.nl of telefonisch 0633271020 voor u de producten terugstuurt. De verzendkosten die u hierbij maakt zijn voor uw eigen rekening. Controleer altijd direct uw bestelling bij binnenkomst of het overeenkomt met uw bestelling. U dient bij sommige producten wel rekening te houden met geringe kleur verschillen. Foto en gegraveerde sieraden kunnen niet worden geretourneerd. Indien u twijfels heeft over de juiste maat, foto en/of gravering neem dan eerst contact met ons op via info@carino-sieraden.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 telefoonnummer 0633271020. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd en zijn niet inwisselbaar voor contanten. Sieraden die gedragen zijn worden NIET retour genomen of omgeruild. 
 
Garantie
Al onze producten voldoen aan de normale eisen van bruikbaarheid. Als bij normaal gebruik toch gebreken optreden, zal naar een passende oplossing gezocht worden. Carino stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie en verzending. Op onze garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect het gevolg is van slijtage of nalatig gebruik. Heeft u een probleem met een sieraad of een vraag en/of opmerking neem gerust contact met ons op zodat wij kunnen zoeken naar een oplossing. 
  • Vermijd contact met: water, parfum en alcohol. Deze zullen ervoor zorgen dat materialen verkleuren en/of beschadigen. 
  • Draag uw sieraden nooit 's nachts. Hierdoor kunnen onderdelen losraken en/of beschadigen. 
  • Verkleuren van huid en sieraden is mede afhankelijk van de zuurtegraad in de huid. Hoe hoger de zuurtegraad in de huid hoe sneller sieraden verkleuren.
  • Draag uw sieraden nooit wanneer u overmatig transpireert (sauna, zwembad en sporten). Transpiratievocht bevat veel zuren.
  • Laat kinderen onder de 3jaar nooit sieraden dragen zonder toezicht van een volwassene ivm. stikkingsgevaar. 
  • Bewaar uw sieraden nooit op een vochtige plek zoals de badkamer. 
  • Zoetwaterparels en fotosieraden kunnen zijn niet bestand tegen alcohol en water. Hierdoor kunnen ze onherstelbaar beschadigen.
  • Onze leren ringen zijn niet bestand tegen water etc. Draag deze nooit tijdens het handen wassen en/of gebruik van bijvoorbeeld handcremé.